Buzeqeshja luan nje rol te rendesishem gjate komunikimit me njerezit; nje buzeqeshje e bukur shpesh ofron me shume se sa fjalet mund te ofrojne – Ajo eshte shprehje e vetebesimit dhe lumturise.
Le te punojme se bashku per te gjetur ate rruge te sigurte e te shendetshme, qe do tu coje tek buzeqeshja qe gjithmone do te donit te kishit. Le te punojme sebashku per te arritur rezultate te qendrueshme ne kohe.
Mjekesia dentare moderne shqyrton me shume kujdes formen dhe karakteristikat e fytyres duke I konsideruar dhembet si pjese e harmonizuar  e pamjes se jashtme.Keto dhe deshirat tuaja do te mbahen parasysh gjate vendosjes se planit te mjekimit.
Celesi i punes sone jane njohurite e thella mjekesore dhe teknologjia me e fundit qe kemi ne perdorim.
Se bashku,ne mund te krijojme nje te ardhme te shkelqyer per gojen tuaj.

Jeni te mirepritur

Sinqerisht

Dr.Olsa Alku Latifi